Steun Stichting Cas!

Stichting Cas is geheel afhankelijk van donaties. Zonder donaties kunnen we simpelweg niets doen. Voor onderzoek naar nieuwe hulpmiddelen en therapieën zijn vaak specialistische materialen nodig die prijzig zijn. Helaas is vooruitgang voor een groot deel afhankelijk van geld. Of je nu een eenmalige gift overmaakt of vriend wordt van Stichting Cas, elke bijdrage is erg welkom!

Het geld wordt in 2018 vooral gebruikt voor apparatuur om door te bewegen en het ontwikkelen van communicatieapparatuur en -programmatuur.

Eenmalige gift

Je kan een eenmalige gift geven aan Stichting Cas door een bedrag over te maken naar rabobank NL66RABO0107761211 T.n.v. Stichting Cas
Vrienden van Cas

Wil je ons structureel steunen? Word dan Vriend van Cas!  Vanaf 5 euro per maand lever je een wezenlijke bijdrage aan Stichting Cas. Stuur een mail naar vriendenvancas@stichtingcas.nl  en ontvang het inschrijfformulier. 

Kom in actie!

Wil je een actie opzetten voor Stichting Cas? Super!

Neem hiervoor contact op via info@stichtingcas.nl. Wij helpen je graag om dit tot een succes te brengen.

Enkele acties die gehouden zijn:

Wie sponsort Annapaula, Rosalinda en Daniël?

Daniël (13), Rosalinda (15) en Annapaula (17) Coenen lopen deze Nijmeegse Vierdaagse voor hun vriend Cas. Van 19 t/m 22 juli 2016 leggen ze dagelijks 40 kilometer af. Ze hopen zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen om een Giger-MD aan te schaffen. Dat is een apparaat waarmee Cas zijn spieren soepel worden gehouden. Ook andere kinderen kunnen hier van profiteren. 

Lees meer over deze sportieve actie!

 

Tess Janssen heeft haar verjaardag opgedragen aan Stichting Cas. Al jaren is zij nauw betrokken bij Cas. Geen cadeaus maar geld voor Stichting Cas. Uiteindelijk heeft haar verjaardag 452 euro opgeleverd voor Stichting Cas!

Annapaula Coenen heeft haar maatschappelijke stage voor school ingezet bij Stichting Cas. Door een high tea te organiseren waarbij aandacht werd gevraagd voor de stichting. In totaal heeft dit een bedrag van 956 euro opgeleverd! 

Op de groep waar Cas gewoond heeft is een Tombola georganiseerd met behulp van medebewoners. In totaal is er voor een bedrag van 250 euro aan loten en spullen verkocht!

Nalaten en schenken

Om alle onderzoeksprojecten die vaak maanden/jaren in beslag nemen te kunnen blijven ondersteunen, is het voor Stichting Cas belangrijk om ook in de toekomst op inkomsten te kunnen rekenen. Daarvoor zijn –meerjarige- schenkingen die bij leven of door middel van bijvoorbeeld een legaat aan Stichting Cas worden gedaan hard nodig.

Schenken aan een goed doel of een goed doel in uw testament opnemen is een zeer persoonlijke beslissing. Uiteraard geven wij u graag in een gesprek alle informatie die nodig is om deze beslissing te nemen. 

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.